Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie logo Program Rozwoju Uczelni Kształcenie kadr inżynieryjnych na potrzeby rynku żywieniowego
Dlaczego warto? Zawód poszukiwany na rynku pracy Niskie koszty studiowania Atrakcyjny program praktyk Płatne staże dla najlepszych Zapisz się już dziś!
Technologia żywności i żywienie człowieka Praktyki / Staże

W cyklu kształcenia studenci odbywać będą 6 tygodniowe praktyki u Partnerów. Partnerami w projekcie są:

1. Klub TORI

Restauracja KLUB TORI organizuje przyjęcia okolicznościowe, wesela, catering oraz współorganizuje konferencje i szkolenia.

  Więcej informacji: http://klubtori.pl  

2. Jazz Klub PARADOKS

To miejsce dla wielbicieli jazzu i pokrewnych gatunków muzycznych. Klub oferuje potrawy kuchni międzynarodowej.

 Więcej informacji: http://klubparadoks.pl

3. P.P.H.U. FRUKTUS Stanisław Kowalczyk i Wspólnicy Spółka Jawna Wąsosz Dolny

Firma istnieje od ponad 20 lat.Specjalizuje się w produkcji majonezów, sosów, oleju, musztard, przetworów owocowych i warzywnych a także koncentratów, przecierów i przypraw.

Więcej informacji na: www.fruktus.com.pl

4. Spółdzielnia Handlowo-Produkcyjna "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców "Jedność" w Częstochowie

Spółdzielnia działa na rynku częstochowskim od 1898r. Prowadzi działalność w zakresie handlu detalicznego, produkcji oraz usług. Produkcja odbywa się w 2 zakładach piekarniczych, ciastkarni oraz zakładzie masarsko-garmażeryjnym.

 Więcej informacji na: www.czestochowa.spolem.org.pl

Aktualności
04.06.2014Prace pisemne za nieobecności na zajęciach terenowych

Osoby, które były nieobecne na ćwiczeniach terenowych mają za zadanie przygotować prace pisemne w bibliotece. Lista osób oraz wymagania dotyczące prac znajdują sie poniżej do pobrania. Termin oddania prac upływa z dniem 14 czerwca 2014r.

Lista nieobecności na ćwiczeniach terenowych sem. IV - pobierz tutaj
Lista nieobecności na ćwiczeniach terenowych sem. VI - pobierz tutaj
 

Czytaj więcej ...
03.06.2014Zapisy na praktyki we FRUKTUSIEOsoby, które będą odbywać praktykę zawodową we FRUKTUSIE proszone są o zgłoszenie się do mgr inż. Małgorzaty Szymocha w dniu 7 czerwca 2014r. w godz. 10.00 - 14.00 celem ustalenia terminu odbywania praktyk.
Czytaj więcej ...
14.05.2012Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie najlepszą uczelnią licencjacką w województwie śląskim

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie znalazła się na 12 miejscu w Rankingu Niepublicznych Uczelni Licencjackich i Państwowych Wyższych Szkół Zawodowych w Polsce.

Czytaj więcej ...
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
O projekcie| Rekrutacja| Aktualności| O uczelni| Dziekanat| Plany zajęć| Zajęcia fakultatywne| Praktyki/Staże| Biblioteka| Biuro karier
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki ul. Ogrodowa 47, 42-200 Częstochowa
Tel.: tel. 0-34 324-15-17, 324-38-83 | E-mail: wshit@wshit.edu.pl
© Copyright 2011 WSHiT. Wszelkie prawa zastrzeżone.